Stylist – Inredare – Kreativ projektledare

Mitt jobb är att väcka en känsla, visualisera och marknadsföra. Det kan handla om en produkt, en tjänst, en miljö, en känsla eller ett mål. Alla uppdrag ser olika ut och varje resultat blir något nytt. Något annat. Det är det här jag brinner för!

Jag inreder offentliga lokaler, bygger upp miljöer för inredningsmagasin, utformar reklammaterial och projektleder större kreativa uppdrag. Jag har byggt upp ett nätverk med duktiga fotografer och stylister, som jag gärna samarbetar med.

Jag har tidigare erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och rekrytering, vilket jag har god nytta av vid planering och genomförande mina uppdrag och projekt.

Kunder

Sköna Hem, Plaza Interiör, RUM Hemma, Sandberg Wallpaper, Poppels Bryggeri, Stadshem, Kvarteret Mäkleri, Entrance Mäkleri, Dynagraph, Kajkanten Vrångö, Imex textilplattor, Hantverkslokaler

Kontakta mig

Charlotte Ryding
0708-94 94 92
hej@charlotteryding.se
Följ mig på Instagram